onsdag 17. september 2014

Kylling og bacon i chilisaus



Oppskrift for 2 personer.

Ingredienser og fremgangsmåte:
  1. Kyllingfilet i store stykker stekes litt i forkant (2-3 filèt)
  2. 1 løk, 1 chili og 2 paprika i forskjellige farger stekes sammen i olje til de er blanke og møre.
  3. 3 dl fløte og 1 dl seet chili saus. Hiv oppi salt pepper, paprikakrydder og karri i denne blandindingen
  4. Hell alle ingrediensene over i en ildfast form. Legg skiver med bacon på toppen (anbefaler å steke også baconet litt i forkant).
  5. Stekes på ca. 225 grader til baconen er sprø (20-30 minutt).

Serveres med f.eks ris og en god salat med cashew eller peanøtter i.


 
oppskrift og bilde er hentet fra Margrethe si kokebok (fordi hun har så mange gode oppskrifter.. )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar