torsdag 11. desember 2014

Kyllingrett med fersken

Fikk denne oppskriften av en god kollega. Alltid gøy å prøve noe nytt.Synes det smakte veldig godt.Oppskriften passer til 4 personer ;-)

INGREDIENSER
6 stk kyllingfileter
0,7 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts pepper
0,6 ts allehånde
0,6 ts karri
0,4 ts cayennepepper
0,4 ts chilipulver
1 boks fersken
4 terninger hønsebuljong
3 fedd hvitløk
2,6 dl fløte

FREMGANGSMÅTE

Del kyllingen i biter.Bland hvetemel og krydder.Hakk hvitløken og bland i.Vend kyllingbitene i mel/krydderblandingen. Stek kyllingbitene gylne,deretter kokes kyllingen i ferskensaften og hønsebuljongen i 30 min.
Tilsett fløten og resten av mel/krydderblandingen, og kok 5-6 min til. Hele fersken legges oppå retten før servering.
Server med ris og salat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar