torsdag 6. november 2014

Pølsegrateng


INGREDIENSER

6-8 pølser
4-5 porsjoner kokt makaroni
Grønnsaker etter smak/ønske ( hvis du vil ha den raske varianten,passer amerikansk grønnsakblanding greit)
hvit saus(se oppskrift lenger ned på siden)
revet ost

Kok makaroni som anvist på pakken. Kutt pølsene i biter. Bland makaroni, pølser og grønnsaker i ei ildfast form. Hell den hvite sausen over makaroniblandingen, strø over godt med revet ost.
Stek på 225 grader i ca 15-20 min.


HVIT SAUS
3 ss smør
3-4 ss hvetemel
5 dl melk
salt
pepper
krydder etter ønske(jeg brukte litt chili)

Fremgangsmåte;
Smelt smør, tilsett mel og pepper.Varm opp, tilsett melk,salt og krydder. Kok opp til sausen blir tykk, mens du rører godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar