søndag 29. mars 2015

Tomatsuppe med potet og kjøttboller

INGREDIENSER

Kjøttboller

1 pk karbonadedeig
2 ss knust kavring eller brødrasp
1 egg
1 ts paprikapulver
1 ts spisskummen
1 knivsodd piri-piri chilipulver

Bland sammen krydder,egg og kavring med karbonadedeigen,og trill ut til små kjøttboller. Legg til siden mens du begynner på suppa.


Suppe

2 løk
1 fedd hvitløk
1/2 flaske Heinz chilisaus
1 kjøttbuljongterning
1 pk hermetiske tomater
9 dl vann
6 poteter
2 ss tomatpuré
Salt
Pepper


FREMGANGSMÅTE

Finhakk løk og hvitløk, surr i rapsolje i ei gryte.Tilsett vann,tomater, tomatpuré, chilisaus og buljong. La det koke i 30 minutter.
Mens det koker skreller du poteter og kutter de opp i terninger.Glatt suppa med en stavmikser(hvis du vil)
Tilsett så poteter og kjøttboller og la det koke i 30 minutter til.

Servert med baguetter og rømme.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar