tirsdag 24. mars 2015

Teriaky wok

INGREDIENSER

1 pakke eggnudler

650 gram kyllingfilet eller røkt svinekam
Salt
Pepper
Litt rapsolje

3 gulerøtter i skiver
2 fedd finhakket hvitløk
1 rødløk i tynne skiver
1 grønn chili i skiver
1 rød paprika i strimler

100-200 ml teriaky saus
1/2 lime
Salt
Pepper

Eventuelt litt hakkede nøtter

FREMGANGSMÅTE

Kok nudler som anvist på pakken.
Kutt kjøttet i terninger, krydre med salt og pepper, og stek i ei dyp,stor stekepanne. Når kjøttet er gjennomstekt, ta det til sides. Behold stekesjyen og tilsett gulerøtter og stek i 4 minutt. Tilsett resten av grønnsakene og la det steke ett par minutter.
Tilsett teriakysaus og lime. Smak til med salt og pepper. Tilsett nudlene og bland sammen i sausen.
(Dersom du ikke har ei dyp,stor stekepanne er det ingen problem å servere nudlene ved siden)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar