søndag 17. mars 2013

ENKEL KYLLING RETT

Når jeg lager denne kyllingretten, lager jeg sånn det er nok til 4-6 personer, men etter en forespørsel har jeg prøvd å lage oppskrift nok til en voksen person;

150-200 gr kyllingfilet
1 terning hønsbuljong
2 dl vann
1 ts chillipulver
1 strøken ts karri
2 toppet ts paprikapulver
1 ts kyllingkrydder
1/3 beger med creme fraiche
1 ts kyllingkrydder

 
 
Framgangsmåte;
Strimle kyllingfileten, brun den i stekepanne i rapsolje eller smør og tilsett krydder.
 
 
 
 
Tilsett vannet,kyllingbuljongen og creme fraichen, og la det småkoke i 6-8 min. Smak til med kyllingkrydder.Skulle sausen være for sterk,går det an å tilsette litt ekstra creme fraiche.
 
 
 

Denne retten passer godt sammen med ris, og salat eller grønnsaker.

Bon apetitt!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar